Wil je piepschuim letters bestellen? 
Letters die een échte blikvanger zijn op een groot podium, in een grote ruimte, etalage of zelfs buiten? Letters waar je een statement mee kunt maken?
EPS Maatwerk levert piepschuim letters in elke vorm, kleur en maat. Weet je nog niet precies wat je wilt? Wij denken graag met je mee! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk hieronder ons portfolio! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Let op: in verband met drukte kan het langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt.

  Snelle levertijd

  Wij leveren de bestelling zo snel mogelijk.

  Grote- en kleine oplages

  Je kunt bij ons grote en kleine oplages bestellen.

  Afwijkende maten

  Tot 4 meter lengtes (groter in overleg).

  Uitstekende kwaliteit

  Wij garanderen kwaliteit voor onze producten.

  Meedenken

  We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

  Goede prijs / kwaliteit verhouding

  Onze klanten waarderen ons voor onze goede prijs / kwaliteit verhouding.

  Waarom piepschuim letters bestellen?

  Je kunt piepschuim letters bestellen in klein formaat, en zelfs tot een afmeting van 1 meter of nog groter. Piepschuim letters zijn een geweldige blikvanger bij een evenement. Het is opvallend promotiemateriaal dat de merkbekendheid van bedrijven versterkt en extra aandacht geeft bij evenementen.

  Bedrijven willen vaak dat de letters of het logo zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Geen probleem. Als piepschuim buiten wordt gebruikt, zorgt EPS Maatwerk voor een beschermende coating waardoor de piepschuim letters buiten kunnen staan. De coating wordt door ons aangebracht tegen een meerprijs, vraag naar de mogelijkheden

  Piepschuim letters worden veel gebruikt bij presentaties, seminars, als blikvanger in bedrijfspanden of zelfs langs de weg om aandacht te genereren. Het fijne aan piepschuim letters is dat het materiaal lichtgewicht is, en dus makkelijk te verplaatsen.

  Er zijn verschillende soorteb piepschuim. EPS Maatwerk kan je goed adviseren welk soort piepschuim het meest geschikt is voor de letters, vormen of cijfers die je nodig hebt. Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag hier vrijblijvend een offerte op.

  Waarom bij EPS Maatwerk?

  EPS Maatwerk heeft jarenlange ervaring in de productie van piepschuim letters, groot en klein. We mogen onszelf inmiddels zeker een specialist noemen. Gelukkig komen onze klanten ook steeds terug om piepschuim logo’s, vormen en letters te bestellen voor nieuwe evenementen of mijlpalen. 

  We hebben grote piepschuim letters gemaakt voor o.a. ZTalks (voor zzp-ers), de Koning Willem 1 prijs en voor Tedx Events. Deze hebben we keurig op maat, en in de gewenste kleur geleverd. Stuk voor stuk echte blikvangers. 

  EPS Maatwerk biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding en optimale service. Je kunt bij ons piepschuim letters bestellen in grote en kleine oplages, en in alle formaten. We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

  Wanneer je een vrijblijvende offerte opvraagt voor piepschuim letters, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden die EPS Maatwerk kan bieden. 

  Piepschuim op maat laten maken?