Piepschuim letters 1 meter of groter

Zoek je piepschuim letters groter dan 1 meter? Letters die een échte blikvanger zijn op een groot podium, in een grote ruimte, etalage of zelfs buiten? Letters waar je een statement mee kunt maken?
EPS Maatwerk levert piepschuim letters in elke vorm, kleur en maat. Weet je nog niet precies wat je wilt? Wij denken graag met je mee! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk hieronder ons portfolio! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Let op: in verband met drukte kan het langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt.

  Snelle levertijd

  Wij leveren de bestelling zo snel mogelijk.

  Grote- en kleine oplages

  Je kunt bij ons grote en kleine oplages bestellen.

  Afwijkende maten

  Tot 4 meter lengtes (groter in overleg).

  Uitstekende kwaliteit

  Wij garanderen kwaliteit voor onze producten.

  Meedenken

  We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

  Goede prijs / kwaliteit verhouding

  Onze klanten waarderen ons voor onze goede prijs / kwaliteit verhouding.

  Grote piepschuim letters (> 1 meter)

  EPS Maatwerk maakt al vele jaren piepschuim letters en cijfers van klein tot groot. Wat verstaan we onder groot? Piepschuim letters met een grootte van(af) 1 meter vallen wel in de categorie groot, daar heb je een specialist voor nodig. EPS Maatwerk mag zichzelf inmiddels zeker een specialist noemen in de productie van grote piepschuim letters. Met de geavanceerde apparatuur  waarover we beschikken draaien wij onze hand niet om voor piepschuim letters met een grote afmeting.

  We hebben grote piepschuim letters gemaakt voor o.a. ZTalks (voor zzp-ers), de Koning Willem 1 prijs en voor Tedx Events. Deze piepschuim letters hebben we keurig op maat, en in de gewenste kleur geleverd. Stuk voor stuk echte blikvangers, die grote letters van piepschuim. De foto’s staan in ons portfolio

  EPS Maatwerk biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding en optimale service. We leveren piepschuim letters in grote en kleine oplages, en in alle formaten. We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. 

  De naam EPS Maatwerk zegt het al, we leveren maatwerk in eps* / piepschuim. Dus als je op zoek bent naar piepschuim letters van 1 meter of groter, ben je bij ons aan het goede adres.

  Wanneer je een vrijblijvende offerte opvraagt voor (grote) piepschuim letters , dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden die EPS Maatwerk kan bieden. 

  *eps is een ander woord voor piepschuim

  Toepassingen

  Een logo in piepschuim letters van 1 meter of groter versterkt de merkbekendheid van bedrijven en geeft extra aandacht bij evenementen. De grote piepschuim letters zijn enorm geschikt als promotiemateriaal, en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Als piepschuim buiten wordt gebruikt, zorgt EPS Maatwerk voor een beschermende coating waardoor de piepschuim letters weerbestendig worden. De coating is tegen meerprijs. Vraag naar de mogelijkheden

  Grote piepschuim letters worden vaak gebruikt voor televisieprogramma’s en bij presentaties, als promotiemateriaal bij evenementen, als blikvanger in bedrijfspanden of zelfs langs de weg om aandacht te genereren. Het gemak is dat het materiaal lichtgewicht is, en dus makkelijk te verplaatsen.

  Wil je piepschuim letters die je buiten kunt laten staan? Geen punt. We leveren piepschuim letters en vormen met een speciale coating zodat ze beschermd zijn in de buitenlucht. 

  Inmiddels heeft EPS Maatwerk jarenlange ervaring in de productie van piepschuim letters groter dan 1 meter. Andere vormen en cijfers zijn natuurlijk ook mogelijk. EPS Maatwerk is het juiste adres voor alle piepschuim letters. Van kleine letters tot piepschuim letters groter dan 1 meter. 

  We leveren alles in de gewenste kleur en het gewenste formaat aan, volgens specificaties van de klant. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we het beste advies geven.