Kunnen wij je helpen?

Als je piepschuim balletjes nodig hebt ben je bij ons aan het goede adres. Heb je (nieuwe) vulling nodig voor een zitzak? Een soort vulling dat licht in gewicht en schokabsorberend is? Dan adviseren we je piepschuim balletjes te kopen, ideale vulling voor een zitzak. Je kunt bij ons piepschuim balletjes kopen in verpakkingen van 50, 150 en 300 liter. Weet je nog niet precies hoeveel liter vulling je nodig hebt? Wij denken graag met je mee! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk hieronder ons portfolio! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Let op: in verband met drukte kan het langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt.

  Snelle levertijd

  Wij leveren de bestelling zo snel mogelijk.

  Grote- en kleine oplages

  Je kunt bij ons grote en kleine oplages bestellen.

  Afwijkende maten

  Tot 4 meter lengtes (groter in overleg).

  Uitstekende kwaliteit

  Wij garanderen kwaliteit voor onze producten.

  Meedenken

  We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

  Goede prijs / kwaliteit verhouding

  Onze klanten waarderen ons voor onze goede prijs / kwaliteit verhouding.

  Waar kun je piepschuim balletjes voor gebruiken?

  Wanneer jouw zitzak extra vulling nodig heeft, of wanneer je vulling nodig hebt voor een nieuwe zitzak, kun je het beste piepschuim balletjes / parels kopen. Piepschuim bestaat voor 98% uit lucht en voor slechts 2% uit vaste stof. Het is erg licht maar heeft een grote stootvastheid waardoor het enorm schokabsorberend is.

  Wij produceren schoon gerecyclede piepschuim balletjes als (bijvoorbeeld) zitzakvulling. Wanneer wij piepschuim na een productie overhouden, vermalen wij de restanten tot kleine piepschuim balletjes. Deze balletjes doen we in zakken van 50, 150 en 300 liter. Zie ons portfolio.

  Piepschuim balletjes kun je naast te gebruiken als vulling voor zitzakken ook kopen als nieuwe vulling voor bijvoorbeeld een hondenkussen. Is het kussen ingezakt, overweeg dan piepschuim balletjes te gebruiken als nieuwe vulling voor het kussen. Jij blij, de hond blij. 

  De vulling wordt geleverd in een stevige plastic zak en is altijd uit voorraad leverbaar. Kijk hier voor meer informatie op. 

  De eigenschappen van piepschuim

  Piepschuim is vormvast en uitstekend isolerend. Piepschuim heeft een hoog schokabsorberend vermogen, is hygiënisch en is ongevoelig voor vocht.

  Polystyreenkorrels en EPS balletjes worden het meest gebruikt als zitzak vulling, als vulling voor een poef en als opvulmateriaal voor bijvoorbeeld hondenkussens. Het wordt ook gezien als kwalitatief de beste inhoud. EPS / piepschuim parels / balletjes bestaan uit polystyreen en lucht en behouden zeer goed hun vorm tijdens gebruik hiervan. Ook is deze vulling voor zitzakken zeer brandveilig ten opzichte van de andere vullingen.

  Verder werkt piepschuim sterk isolerend en stoot het water af. Zeer gebruiksvriendelijk dus. Ons advies is wel de zitzak buiten te vullen, omdat je anders kans hebt dat de balletjes overal liggen. Een zitzak gevuld met piepschuim balletjes is stevig en comfortabel. 

  Wij leveren piepschuim balletjes in zakken van 50, 150 en 300 liter en hebben grote voorraden en kunnen daardoor dus ook heel snel leveren. Wanneer je een vrijblijvende offerte opvraagt voor piepschuim balletjes, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op..