Wil je tempex platen kopen voor thermische en geluidsisolatie of om trillingshinder te voorkomen? Met platen van tempex is je huis heel snel geïsoleerd. Tempex platen kunnen gebruikt worden tussen binnenmuren, buitenmuren en onder het dak.
Bij EPS Maatwerk kun je blokken, platen of vormen van tempex kopen. De blokken van tempex (piepschuim) kunnen tot platen en vele willekeurige vormdelen worden gesneden. Wil je advies over het kopen van blokken, vormen of platen van tempex? Wij denken graag met je mee! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk hieronder ons portfolio!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Let op: in verband met drukte kan het langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt.

  Snelle levertijd

  Wij leveren de bestelling zo snel mogelijk.

  Grote- en kleine oplages

  Je kunt bij ons grote en kleine oplages bestellen.

  Afwijkende maten

  Tot 4 meter lengtes (groter in overleg).

  Uitstekende kwaliteit

  Wij garanderen kwaliteit voor onze producten.

  Meedenken

  We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

  Goede prijs / kwaliteit verhouding

  Onze klanten waarderen ons voor onze goede prijs / kwaliteit verhouding.

  Tempex platen kopen

  Tempex is een andere benaming voor EPS en wordt in de volksmond vooral piepschuim genoemd. EPS Maatwerk levert al vele jaren tempex platen van klein tot groot. Vaak worden blokken of platen van tempex gebruikt voor de thermische en/of geluidsisolatie bij (nieuwbouw)huizen, maar ook als funderingsmateriaal voor bijvoorbeeld zwembaden kun je uitstekend tempex (piepschuim) gebruiken. 

  Voor het leveren van tempex blokken, platen of vormdelen heb je wel een specialist voor nodig. EPS Maatwerk mag zichzelf inmiddels zeker een specialist noemen. Met de geavanceerde apparatuur waarover we beschikken draaien wij onze hand niet om voor platen van tempex in alle maten.

  Tempex platen zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. Het voordeel van tempex is dat grote mechanische belastingen  dankzij de specifieke celstructuur kunnen worden opgenomen.  

  EPS Maatwerk biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding en optimale service. We leveren tempex platen in alle formaten. We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. 

  De naam EPS Maatwerk zegt het al, we leveren maatwerk in eps* / tempex / piepschuim. Dus als je op zoek bent naar platen of blokken van tempex ben je bij ons aan het goede adres.

  Wanneer je een vrijblijvende offerte opvraagt voor tempex, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden die EPS Maatwerk kan bieden. 

  *eps is een ander woord voor piepschuim of polystyreen

  Toepassingen

  Hoewel tempex enorm licht is, is het ook enorm sterk. Daarnaast is het waterafstotend, blijft het drijven, kan het zowel trek- als druk krachten aan, is het super isolerend en kan het gemakkelijk in vorm worden aangepast. Door deze verschillende eigenschappen is het een geliefd materiaal in zowel de nieuwbouw, renovatie en de weg-, water- en grondbouw.

  Tempex wordt al vanaf het begin gebruikt als isolatiemateriaal. Dit komt doordat het materiaal erg gemakkelijk te bewerken is, maar vooral omdat het voor het grootste gedeelte uit lucht bestaat. Door tempex platen te kopen en te gebruiken is een huis heel snel geïsoleerd. Je snijdt simpelweg de gewenste hoeveelheid van een blok of plaat en plaatst het tussen de wanden om zo een lichte maar goed isolerende laag te creëren.

  Tempex platen kopen die je voor het gebruik tussen binnenmuren, buitenmuren en onder het dak. Tempex platen zijn eenvoudig vast te zetten met lijm op vrijwel iedere ondergrond. Tempex isolatie heeft een hoge brandveiligheid en is multifunctioneel toepasbaar. Tempex is ongevoelig voor vocht, 100% recyclebaar, druk- en vormvast en het is aantrekkelijk geprijsd. 

  Inmiddels heeft EPS Maatwerk jarenlange ervaring in het leveren van tempex platen. EPS Maatwerk is het juiste adres voor alle formaten tempex. 

  We leveren tempex in de gewenste kleur en het gewenste formaat aan, volgens specificaties van de klant. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we het beste advies geven.