Styropor blokken kopen

Heb je styropor blokken nodig als funderingsmateriaal? Of heb je styropor nodig voor thermische en geluidsisolatie of om trillingshinder te voorkomen? Over voor decorstukken?  
Bij EPS Maatwerk kun je letters, platen, vormen of blokken van styropor kopen. Het piepschuim kan tot platen, blokken, en vele willekeurige vormdelen worden gesneden. Wil je advies over het bestellen van styropor blokken, vormen of platen? Wij denken graag met je mee! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk hieronder ons portfolio

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Let op: in verband met drukte kan het langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt.

  Snelle levertijd

  Wij leveren de bestelling zo snel mogelijk.

  Grote- en kleine oplages

  Je kunt bij ons grote en kleine oplages bestellen.

  Afwijkende maten

  Tot 4 meter lengtes (groter in overleg).

  Uitstekende kwaliteit

  Wij garanderen kwaliteit voor onze producten.

  Meedenken

  We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

  Goede prijs / kwaliteit verhouding

  Onze klanten waarderen ons voor onze goede prijs / kwaliteit verhouding.

  Styropor 

  EPS Maatwerk levert al vele jaren styropor blokken, vormen en platen van klein tot groot. Vaak worden styropor / piepschuimen blokken of platen gebruikt voor de thermische en/of geluidsisolatie, maar ook als funderingsmateriaal kun je het beste styropor (eps) vormen kopen. Ook wordt styropor gebruikt voor de decorbouw.

  Voor het aanschaffen van styropor heb je wel een specialist voor nodig. EPS Maatwerk mag zichzelf inmiddels zeker een specialist noemen. Met de geavanceerde apparatuur waarover we beschikken draaien wij onze hand niet om voor vormen, platen of blokken van styropor in alle maten. We leveren zowel XPS als EPS.

  Styropor is in verschillende soorten en afmetingen te verkrijgen. Grote mechanische belastingen kunnen dankzij de specifieke celstructuur worden opgenomen. De foto’s staan in ons portfolio

  EPS Maatwerk biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding en optimale service. We leveren piepschuim (eps / styropor) blokken in alle formaten. We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. 

  De naam EPS Maatwerk zegt het al, we leveren maatwerk in eps* / styropor / piepschuim. Dus of je nu op zoek bent naar styropor letters, vormen, platen of blokken, voor alles van EPS ben je bij ons aan het goede adres.

  Wanneer je een vrijblijvende offerte opvraagt voor styropor, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden die EPS Maatwerk kan bieden. 

  *eps is een ander woord voor piepschuim of styropor

  Toepassingen

  Hoewel het styropor / piepschuim enorm licht is, is het ook enorm sterk. Daarnaast is het waterafstotend, blijft het drijven, kan het zowel trek- als druk krachten aan, is het super isolerend en kan het gemakkelijk in vorm worden aangepast. Door deze verschillende eigenschappen is het een geliefd materiaal in zowel de normale bouw als de weg-, water- en grondbouw.

  In de spoor- en wegen bouw wordt styropor bijvoorbeeld veel gebruikt als fundering. Doordat piepschuim ligt, stevig en waterafstotend is zorgt het er onder een weg of spoorlijn voor dat de grond niet te zwaar belast wordt en dat deze niet weg kan zakken door water.

  In waterbouw wordt styropor vaak gebruikt als wandmateriaal langs waterwegen. Het styropor (piepschuim) houdt het water uit de oever zodat deze niet kan verzakken. Daarnaast worden er soms ook boten mee gemaakt of gebruikt als extra drijfvermogen.

  In de normale bouw wordt styropor / piepschuim voor allerlei toepassingen gebruikt. De meeste gebruikte toepassing is isolatie van muren, daken en vloeren, maar soms wordt piepschuim ook gebruikt als mal om beton tussen te storten. Dat is de reden dat veel bedrijven in deze branche polystyreen blokken kopen. 

  Inmiddels heeft EPS Maatwerk jarenlange ervaring in het leveren van styropor op maat. EPS Maatwerk is het juiste adres voor alle formaten styropor, zowel EPS als XPS. 

  We leveren piepschuim in de gewenste kleur en het gewenste formaat aan, volgens specificaties van de klant. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we het beste advies geven.  van