Dan ben je bij EPS Maatwerk aan het goede adres.
Wij maken logo’s die een échte blikvanger zijn op een groot podium, in een grote ruimte, etalage of zelfs buiten, logo’s waarmee je een statement kunt maken.
EPS Maatwerk levert piepschuim logo’s in elke vorm, kleur en maat voor een goede prijs. Weet je nog niet precies wat je wilt? Wij denken graag met je mee! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk hieronder ons portfolio! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Let op: in verband met drukte kan het langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt.

  Snelle levertijd

  Wij leveren de bestelling zo snel mogelijk.

  Grote- en kleine oplages

  Je kunt bij ons grote en kleine oplages bestellen.

  Afwijkende maten

  Tot 4 meter lengtes (groter in overleg).

  Uitstekende kwaliteit

  Wij garanderen kwaliteit voor onze producten.

  Meedenken

  We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

  Goede prijs / kwaliteit verhouding

  Onze klanten waarderen ons voor onze goede prijs / kwaliteit verhouding.

  Waarom een logo van piepschuim?

  Je kunt piepschuim logo’s kopen in klein formaat, maar ook tot een afmeting van 1 meter of nog groter. Je kunt dit echter niet zomaar ergens kopen, hiervoor moet je bij een specialist zijn.

  Bedrijven die logo’s van piepschuim bestellen willen vaak dat het materiaal zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Geen probleem. Als piepschuim buiten wordt gebruikt, zorgt EPS Maatwerk voor een beschermende coating waardoor de piepschuim logo’s buiten kunnen staan. Deze coating brengen we aan tegen meerprijs, vraag ons naar de mogelijkheden.

  Piepschuim logo’s zijn een geweldige blikvanger bij een evenement. Het is opvallend promotiemateriaal dat de merkbekendheid van bedrijven versterkt en extra aandacht geeft bij evenementen. Het fijne aan piepschuim (eps) is dat het materiaal lichtgewicht is, en dus makkelijk te verplaatsen.

  Je kunt verschillende soorten piepschuim kopen. EPS Maatwerk kan je goed adviseren welk soort piepschuim het meest geschikt is voor de logo’s, letters, vormen of cijfers die je nodig hebt. Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag hier vrijblijvend een offerte op.

  Waarom EPS Maatwerk?

  EPS Maatwerk heeft jarenlange ervaring in de productie van piepschuim vormen, logo’s en letters, groot en klein. We mogen onszelf inmiddels zeker een specialist noemen. Gelukkig komen onze klanten ook steeds terug om een piepschuim vorm of logo te laten produceren voor nieuwe evenementen of mijlpalen. 

  We hebben grote piepschuim logo’s gemaakt voor o.a. ZTalks (voor zzp-ers), de Koning Willem 1 prijs en voor Tedx Events. Deze logo’s hebben we keurig op maat, en in de gewenste kleur geleverd. Stuk voor stuk echte blikvangers. De foto’s staan in ons portfolio.

  EPS Maatwerk biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding en optimale service. Je kunt bij ons piepschuim materialen kopen in grote en kleine oplages, en in alle formaten. We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

  Wanneer je een vrijblijvende offerte opvraagt voor een piepschuim logo, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden die EPS Maatwerk kan bieden.