Zoek je kleine piepschuim letters of ga je voor groot? Wil je letters die een échte blikvanger zijn op een groot podium, in een grote ruimte, etalage of zelfs buiten? Dan heb je het over piepschuim letters van groot formaat. Letters waarmee je een statement kunt maken.
EPS Maatwerk levert piepschuim letters in elke vorm, kleur en maat. Weet je nog niet precies wat je wilt? Wij denken graag met je mee! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk hieronder ons portfolio! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Let op: in verband met drukte kan het langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt.

  Snelle levertijd

  Wij leveren de bestelling zo snel mogelijk.

  Grote- en kleine oplages

  Je kunt bij ons grote en kleine oplages bestellen.

  Afwijkende maten

  Tot 4 meter lengtes (groter in overleg).

  Uitstekende kwaliteit

  Wij garanderen kwaliteit voor onze producten.

  Meedenken

  We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

  Goede prijs / kwaliteit verhouding

  Onze klanten waarderen ons voor onze goede prijs / kwaliteit verhouding.

  Piepschuim letters met groots effect

  EPS Maatwerk maakt al vele jaren piepschuim vormen en letters van groot tot klein. Piepschuim letters met een grootte van(af) 1 meter, daar heb je wel een specialist voor nodig. EPS Maatwerk mag zichzelf inmiddels zeker een specialist noemen in de productie van grote piepschuim letters. Met de geavanceerde apparatuur waarover we beschikken draaien wij onze hand niet om voor grote vormen van piepschuim.

  We hebben onlangs piepschuim letters gemaakt voor o.a. ZTalks (voor zzp-ers), de Koning Willem 1 prijs en voor Tedx Events. Deze hebben we keurig op maat, en in de gewenste kleur geleverd. Stuk voor stuk echte blikvangers.

  De naam EPS Maatwerk zegt het al, we leveren maatwerk in eps* / piepschuim. Piepschuim letters klein of groot, dik of dun, in grote of kleine oplages, wij kunnen het maken.We staan bekend om onze goede prijs/kwaliteitsverhouding en optimale service. We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. 

  We leveren alles in de gewenste kleur en het gewenste formaat aan, volgens specificaties van de klant. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we het beste advies geven. 

  *eps is een ander woord voor piepschuim

  Toepassingen piepschuim letters

  Een mooi logo van piepschuim versterkt de merkbekendheid van bedrijven en geeft extra aandacht bij evenementen. Piepschuim is enorm geschikt als promotiemateriaal, en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Als piepschuim buiten wordt gebruikt, zorgt EPS Maatwerk voor een beschermende coating waardoor de piepschuim weerbestendig worden. Deze coating brengen we aan tegen meerprijs, vraag ons naar de mogelijkheden

  Grote piepschuim letters worden vaak gebruikt bij presentaties, als promotiemateriaal bij evenementen, als blikvanger in bedrijfspanden of zelfs langs de weg om aandacht te genereren. Het gemak is dat het materiaal lichtgewicht is, en dus makkelijk te verplaatsen.

  Wanneer je een vrijblijvende offerte opvraagt voor piepschuim letters, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden die EPS Maatwerk kan bieden.