Bij EPS Maatwerk kun je eps (piepschuim) isolatie kopen in elke gewenste vorm of formaat. Of je nu op zoek bent naar eps platen, blokken, sparingen of stroken voor isolatie. Alles is mogelijk bij ons; we denken graag met je mee. Wij leveren zowel in grote als kleine oplagen en ook zijn er afwijkende formaten mogelijk. Wil je eps isolatie kopen of op maat bestellen voor o.a. de bouw? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Let op: in verband met drukte kan het langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt.

  Snelle levertijd

  Wij leveren de bestelling zo snel mogelijk.

  Grote- en kleine oplages

  Je kunt bij ons grote en kleine oplages bestellen.

  Afwijkende maten

  Tot 4 meter lengtes (groter in overleg).

  Uitstekende kwaliteit

  Wij garanderen kwaliteit voor onze producten.

  Meedenken

  We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

  Goede prijs / kwaliteit verhouding

  Onze klanten waarderen ons voor onze goede prijs / kwaliteit verhouding.

  Voor welke toepassingen adviseren wij EPS isolatie te kopen?

  EPS (en XPS) is een veelzijdig isolatiemateriaal dat door zijn goede isolerende eigenschappen en aantrekkelijke kostprijs zeer veel toegepast wordt in bouw- en isolatieprojecten. EPS isolatiemateriaal kan gebruikt worden voor isolatie van vloeren, muren en daken. 

  EPS isolatie kopen doe je omdat het isolatiemateriaal licht, makkelijk hanteerbaar en veilig in gebruik is. Isolatie van EPS of XPS (piepschuim) is uitermate duurzaam en milieuvriendelijk, omdat het grotendeels uit lucht bestaat. EPS isolatie is licht van gewicht en toch drukvast, gemakkelijk en veilig verwerkbaar. 

  Kostenbesparend

  Door isolatie van piepschuim te gebruiken ben je in staat om bepaalde fysieke factoren van buitenaf af te schermen. Door een goede isolatie van je bedrijfspand of woning, ervaar je bijvoorbeeld koele zomers en warme winters. Een goede isolatie heeft ook nog eens een positief effect  op de energiekosten. Lees hier waarom EPS wordt aangeraden als isolatie.

  EPS isolatie voor de meterkast

  Wij zien een stijging van het gebruik van EPS isolatie van meterkasten bij nieuwbouw en bestaande bouw. Met het juiste isolatiemateriaal voorkom je warmteverlies en hoge energiekosten. EPS isolatie voor de meterkast bestel je bij EPS Maatwerk op maat, reeds voorbewerkt met alle uitsparingen en groeven die nodig zijn. 

  Waarom EPS isolatie kopen bij EPS Maatwerk?

  Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van EPS en XPS isolatie materiaal. EPS Maatwerk biedt een goede prijs/kwaliteitsverhouding en optimale service. Je kunt bij ons isolatiemateriaal kopen in grote en kleine oplages, en in alle formaten. We denken graag met je mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

  Wanneer je een vrijblijvende offerte opvraagt voor eps isolatie, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden die EPS Maatwerk kan bieden.